Náš tým

JUDr. Igor Večeř, Ph.D., advokát

Ev. č. ČAK: 21444

Zakladatel advokátní kanceláře, samostatný advokát, autor odborných publikací

Doktor Igor Večeř je významným autorem odborných článků a tezí v sekci obchodního a ústavního práva. Byl spoluřešitelem grantu Grantové agentury Univerzity Karlovy GAUK č. 9815/2009 „Základ daně ve vybraných státech Evropské unie.“ Po absolvování doktorského studia na Právnické fakultě Univerzity Karlovy vydalo Nakladatelství LEGES recenzovanou monografii VEČEŘ, Igor. Podnikové právo. Teoretik. Praha: Leges, 2013. ISBN 978-80-87576-46-5.

V rámci interního doktorského studia vyučoval na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Dále působil jako pedagog a manažer na Vysoké škole aplikovaného práva. Má zkušenosti s organizováním vědeckých konferencí.

V advokacii se zaměřuje na právo obchodních korporací a jeho doménou je rovněž právo mediální a ochrana osobnosti. Je členem Unie mediálních advokátů UMACR (www.umacr.cz). Specializuje se rovněž na zdravotnické právo, které studuje v rámci LL.M. programu na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Od roku 2020 se věnuje advokacii, v jejímž rámci vykonává rovněž generální praxi.

Copyright © 2024 JUDr. Igor Večeř, Ph.D., advokát. Všechna práva vyhrazena.